
Reglament de Protocol, Honors, Distincions i Cerimonial de L'Ajuntament de Calviá. Parte II.
Sobre la Corporació, Tractaments, Ordre de precedència interna, Attributs i els seus usos.
SOBRE LA CORPORACIÓ, TRACTAMENTS, ORDRE DE PRECEDÈNCIA INTERNA, ATRIBUTS I ELS SEUS USOS.
Art. 6.
A tots els actes oficials en els quals s'assisteixi institucionalment, la Corporació Plenària mantindrà l'ordre de precedència que s'estableix en el present Reglament.
Art. 7.
El batle/la batlessa de Calvià tenen el tractament d'Il-lustríssima i els tinents de batle i la resta de regidors de Senyoria.
Art. 8.
L'ordre de precedència intern de la Corporació Municipal serà el següent:
- Sr. batle/ Sra. batlessa.
- Srs. tinents de batle, pel seu ordre.
- Cap de l'oposició.
- Sres. portaveus dels grups polítics municipals, segons el nombre de regidors que l'integrin i, en cas d'igualtat, segons el nombre de vots obtingut.
- Regidors de l'equip de govern.
- Resta de regidors ordenats segons el seu ingrés a l'Ajuntament, per Llei d'Hont.
Art. 9.
Els atributs representatius del càrrec de batle/batlessa de Calvià, són els següents:
a) Medalla amb escut de Calvià i cordó.
b) Bastó.
c) Banda.
Per acord plenari es determinarà la seva descripció, qualitat i característiques.
Art. 10.
El batle/la batlessa de l'Ajuntament de Calvià emprarà la Medalla i el Bastó el dia de la seva presa de possessió i en aquells actes la solemnitat dels quals així ho requereixi, tals com noces, processons, actes institucionals d'especial trascendència, etc.
Art. 11.
La insígnia de solapa amb l'Escut Municipal serà d'ús exclusiu per a tots els regidors com a expressió de la representació popular que exerceixen.
Art. 12.
Els atributs abans relacionats són de propietat municipal, llevat de les insígnies de solapa, que podran ser utilitzadas en actes d'especial rellevància de caràcter municipals.
- Parte I, Objecte. Sobre el municipi de Calviá. Atributs i usos.
- Parte II, Sobre la Corporació, Tractaments, Ordre de precedència interna, Attributs i els seus usos.
- Parte III, Sobre els actes municipals, la seva classificació i presidència.
- Parte IV, Sobre les distincions honorífiques muncipals.
- Parte V, Procediment per a la concessió d'honors i distincions honorífiques.
- Parte VI, Altres distincions honorífiques. Normes addicionals. Dispoció final.
Su opinión es importante.
Participe y aporte su visión sobre este artículo, o ayude a otros usuarios con su conocimiento.
-
La Secretaría General tiene a su cargo la tramitación de los asuntos que corresponden a la actividad y funciones de la Casa de Su Majestad el Rey...
-
Resumen sobre los tratamientos debidos a Titulados Mercantiles y miembros de la Academia de Medicina.
-
Las Cruces del Mérito Militar, del Mérito Naval y del Mérito Aeronáutico recompensan públicamente la eficaz dedicación al servicio, así como las penalidades, riesgos y sacrificios.
-
Se crea la Jefatura de Protocolo del Estado que dependerá del Presidente del Gobierno a través de su Secretario, y cuyo titular tendrá la categoría de Director general
-
La Cruz de San Raimundo de Peñafort para premiar los relevantes méritos contraidos por cuantos intervienen en la Administración de Justicia.
-
El Ayuntamiento de Vitoria-Gasteiz, en su intención de regular los honores y distinciones mediante los cuales reconoce y da pública satisfacción y gratitud por los servicios prestados a la Comunidad.
-
La Nación española, deseando establecer la justicia, la libertad y la seguridad y promover el bien de cuantos la integran, en uso de su soberanía, proclama su voluntad de ... Parte III.
-
Las Cruces del Mérito Militar, del Mérito Naval y del Mérito Aeronáutico recompensan públicamente la eficaz dedicación al servicio, así como las penalidades, riesgos y sacrificios.
-
General de División del Ejército - Regla Número 7. General de Brigada del Ejército - Regla Número 8
-
Orden Ministerial número 243/2001, de 20 de noviembre, por la que se modifica la Orden Ministerial 6/1989, de 20 de enero.
-
Reglamento de Organización, Funcionamiento y Régimen Jurídico de las Entidades Locales. REAL DECRETO 2568/1986, de 28 de noviembre de 1986.
-
La Presidencia del Instituto de España y de su Junta Rectora será desempeñada, en turno rotatorio anual, por una de las personas que la integran