
Reglament de Protocol, Honors, Distincions i Cerimonial de L'Ajuntament de Calviá. Parte I.
Objecte. Sobre el municipi de Calviá. Atributs i usos.
Reglament aprovat definitivament per la Corporació Plenaria en sessió de dia 12 de juliol de 1996. (Publicat al BOCAIB núm. 93 de 25/7/96)
OBJECTE.
Art. 1.
El present Reglament té per objecte la regulació dels honors i distincions que concedirà l'Ajuntament de Calvià -destinats a premiar especials mereixements, qualitats i circumstàncies singulars que concorrin en els guardonats, persones físiques o jurídiques, en benefici del municipi de Calvià- i també el Protocol en els actes municipals.
Art. 2.
Totes les distincions a què fa referència aquest Reglament són vitalícies i tenen caràcter exclusivament honorífic, per la qual cosa no atorguen cap dret de caire administratiu o econòmic.
Art. 3.
Amb l'única excepció del Cap de l'Estat, no es podran concedidr honors o distincions a qui exerceixin càrrecs públics i respecte dels quals l'Ajuntament es trobi en relació de subordinació, jerarquia, funció o servei, mentre subsisteixin aquests motius.
SOBRE EL MUNICIPI DE CALVIÀ, ATRIBUTS I USOS.
Art. 4.
L'Escut de Calvià -rehabilitat per acord de Ple de 7 de maig de 1973 i concretats els formats, dissenys i colors en el Manual d'Aplicació d'Indentitat Corporativa, aprovat pel Ple en sessió de 26 d'octubre de 1993- té el disseny següent: d'atzur, el be de plata, que recolza a la seva mà dreta una bandera d'aquest metall, carregada de creu, de gules; al timbre, corona reial tancada.
Art. 5.
La Bandera del municipi de Calvià es determinarà per acord plenari, després de la tramitació prèvia de l'expedient, d'acord amb l'establert al Decret 7/1988, d'11 de febrer, el qual regula el procediment per a l'adopció, modificació o rehabilitació d'escuts i banderes de les entitats locals de les Illes Balears. Aquest acord plenari regularà també el seu ús i llocs de col-locació.
- Parte I, Objecte. Sobre el municipi de Calviá. Atributs i usos.
- Parte II, Sobre la Corporació, Tractaments, Ordre de precedència interna, Attributs i els seus usos.
- Parte III, Sobre els actes municipals, la seva classificació i presidència.
- Parte IV, Sobre les distincions honorífiques muncipals.
- Parte V, Procediment per a la concessió d'honors i distincions honorífiques.
- Parte VI, Altres distincions honorífiques. Normes addicionals. Dispoció final.
Su opinión es importante.
Participe y aporte su visión sobre este artículo, o ayude a otros usuarios con su conocimiento.
-
Sobre els actes municipals, la seva classificació i presidència.
-
Alegaciones generales de IV al nuevo Reglamento de Honores y Distinciones del Ayuntamiento de Orihuela.
-
Ley 39/1981, de 28 de octubre, por la que se regula el uso de la bandera de España y el de otras banderas y enseñas.
-
Estatuto Autonomía de la Comunidad Autónoma de Melilla. R.C.L. 1995/854. Ley Orgánica 13/03/1995, Num. 2/1995.
-
Real Decreto 2395/1998, de 6 de noviembre, por el que se aprueba el Reglamento de la Orden de Isabel la Católica.
-
Es obligatorio colocar el Escudo Nacional en el frente de las embajadas y consulados de la República, así como en la residencia de los jefes de misión acreditados en el exterior
-
Ley 57/2003, de 16 de diciembre, de medidas para la modernización del gobierno local. BOE 17-12-2003. Ley de Grandes Ciudades.
-
El Real Decreto 407/1988, de 22 de abril, crea la Orden Civil de la Solidaridad Social, en adecuación de la antigua Orden de Beneficencia, que desaparece
-
Reglamento de Organización, Funcionamiento y Régimen Jurídico de las Entidades Locales. REAL DECRETO 2568/1986, de 28 de noviembre de 1986.
-
Se regula el Instituto de España. Las Reales Academias, surgidas del espíritu de la Ilustración y amparadas por la Corona, empezaron a constituirse en España en el siglo XVIII como centros de cultivo del saber y de difusión del conocimiento
-
La Universidad de A Coruña podrá conceder anualmente premios extraordinarios.
-
Resumen sobre los tratamientos debidos a Titulados Mercantiles y miembros de la Academia de Medicina.